mandag 15. august 2011

Sykkellykke!Disse skjønne sakene står nå øverst på Kaisas mammas ønskeliste: Regntrekk til sykkelsete, gjerne to forskjellige, en blomsterranke til sykkelkurven og en sykkelhjelm. Alt fra verdens søteste sykkelbutikk, Sykkelpikene. Men hvorfor ønsker jeg meg dette??Det er jo ingen hemmelighet at Kaisas mamma ikke hører med blant de aller sprekeste damene i byn. Men det skal gjøres noe med! Derfor ble verdens fineste sykkel med på flyttelasset da Kaisas onkel flyttet hjem fra København nå nylig. Snilleste Kaisas pappa trålet København rundt for å finne den perfekte sykkelen til sin sofaslitende kone. Og sykkelen skulle oppfylle følgende kriterier:


- Være minst mulig moderne, gjerne litt gammel dame-aktig (Thor Hushovd-stilen er ikke meg)

- Ha maks tre gir (for mange gir blir bare tull)

- Ha bakbrems (har aldri skjønt dette håndbrems-geiene)

- Ha kurv (til handleturer:)Og her er vidunderet:

Er den ikke fiiiin??? Sykkelen er en ekte københavnsk bysykkel, riktignok produsert i Nederland, men definitivt københavnsk! Merket heter Batavus London, og både sete og håndtak er av ekte skinn! Sukk!


Så fornøyd!!
Det er jo ikke til å begripe hvorfor Kaisas pappa mistenkte at sykkelens utseende var det viktigste... I dag har jeg nemlig vært ute og storkost meg på handletur med det nye, vidunderlige transportmiddelet mitt, og det i regnvær! Rart hvor mye morsommere det er med fysisk aktivitet når aktiviteten er morsom og lekker:) Her skal det sykles! (Og handles litt tilbehør, hehe:)
2 kommentarer:

 1. Tuller du?! Har du fått den sykkelen?! WOW! Den var rålekker! Kan skjønne at du skal pimpe den opp *knis*

  Finfin tirsdag til deg :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Heisveis...
  ja deilig med sykkel,fikk tak i en nesten lik på loppis,men etter to dager var det stjålet...så lei meg...
  kos deg på tur
  klemklem

  SvarSlett