fredag 19. august 2011

Bord for to...

Det er viktig å kose seg litt ekstra innimellom, dekke et koselig bord, spise god mat og drikke god vin. Kaisas mamma og pappa er veldig flinke på dette med å kose seg litt ekstra, så flinke at det snart er på tide med en aldri så liten skjerpings... Neste tirsdag begynner undertegnede i jobb igjen, etter over ett år hjemme i permisjon, så da skal jeg i hevrtfall prøve å kutte ned på for mye god mat og snop midt i uka. Men det blir ikke lett, det er jo så godt! Ja ja. Heldigvis legger man ikke på seg av å dekke bordet, i hvertfall:)Nye brikker og servietter fra Kid interiør, billligbillig og fint:)
Fin dag og kveld til dere:)


4 kommentarer:

 1. Nydelig nydelig.Ja en må kose seg litt på helg ihvertfall:)
  klemklem på deg

  SvarSlett
 2. LEKKER SMEKKERT! Elsket fargene og sammensetningen. Du er så flink! Det er viktig å kose seg vet du :)

  Jeg håper første dag i jobb blir vidunderlig :)

  Ønsker deg en fin fredagskveld og vidunderlig helg. Her skal det soves og slappes av. Nala snorker allerede... hihi!

  Klem fra meg ♥

  SvarSlett
 3. Hei søte!
  gratulerer med jobb i Unil. Er det produktsjef du er? Jeg har selv jobbet i NG så jeg vet at det er ett bra konsern og en fabelaktig kantine der :) hihi!

  Etter at de flyttet til Karenlyst alle er det jo bare blitt så stylish også.

  Hva er du produktsjef for? Ble nyssgjerrig jeg nå.. hihi!

  Du får komme å lunsje på eva solo en dag, det hadde vært kos.

  Fin kveld til deg.
  Klem

  SvarSlett
 4. Mmmm, spising kjenner jeg godt til for tiden. Nå skylder jeg på ammingen, før skyldte jeg på graviditeten... Det gjelder å amme leeenge, har jeg kommet frem til.
  Fint bord du har dekket, og ikke minst en skikkelig snaisen sykkel du har fått deg! Akkurat sånn vil jeg ha også, er ferdig med alle offroadsyklene som hos meg aldri får satt sine hjul utenfor asfalt - så hva er poenget??! Nei, koselig gammeldags bysykkel, det er nok mer meg. Nå skriver jeg meg imidlertid helt ut på viddene her, for det jeg egentlig skulle var å takke for koselig beibihilsen! Vi koser oss, og ja, hun er forholdsvis enkel å ha med å gjøre ;)

  Fin helg til deg!

  SvarSlett