torsdag 11. august 2011

Ny leieboer i bakgården




Bak gjerdet, i komposthaugen, er det nye leieboere:)

Her en kveld, da Kaisas mamma, Kaisas pappa og en venn av Kaisas pappa satt ute i bakgården og koste oss med et glass vin, fikk vi oss en overraskelse. Vi har en komposthaug bak en liten gjerdestump i bakgården, og her kaster vi hageavfall som gress, greiner og sånt noe. Det har lenge tuslet og taslet foruroligende i haugen (foruroligende fordi vi vet at det tidligere har vært et problem med rotter i og rundt kjelleren vår), men vi har prøvd å ignorere det.



Men plutselig var det ikke lengre noe vi kunne ignorere. Ut fra tuslelyd-haugen kom det en grå sak tassende. Med hjertet i halsen tenkte Kaisas mamma at den er grei, nå må vi bare flytte, jeg TAKLER ikke at det skal farte rotter rundt forbi beina våre når vi sitter ute. Men tenk! Så var det et pinnsvin! Så skjønn! Og nesten ikke redd!



Det var mørkt ute, så jeg fikk ikke tatt bilde, men dagen etter var den lille nyinnflyttede ute og romsterte igjen. Noe uskarpe bilder, men men:) Bolla har nå fått sin egen melkeskål, og bor offisielt i bakgården. En skal jammen ikke klage på dyrelivet i byen!


1 kommentar:

  1. Hei du skjønne!
    Såå søt da :) Også Bolla, for ett navn :)
    Koselig!

    Nydelige lopper du har tatt med deg fra o store utland.. hihi!

    Fabelaktig torsdag til deg!
    Stor klem

    SvarSlett