mandag 26. september 2011

Rekkehuskjøp og leilighetssalg:)


Bilder fra prospektet. Litt mer ryddig enn vanlig, alle loppiskjøp var lukt bort:)

Herlighet! Nå har bloggingen virkelig gått for lut og kaldt vann en lang stund. Fikk det plutselig skrekkelig travelt, gitt! Prinsessa begynte i barnehagen, mammaen begynte i ny jobb (etter 14 måneder, litt av en overgang!), og plutselig hadde vi kjøpt rekkehus i Bærum!



Leilighetskjøpet var ikke helt planlagt, men vi hadde jo vært litt på utkikk i en stund. Livet på 72 kvadrat uten vaskerom er til tider litt trangt når man er to voksne, ei lita aktiv jente og en hund (selv om hunden tar omtrent like stor plass som en wienerpølse da:).



Så da kjøpet var i boks, var det bare å hive seg rundt, og legge leiligheten ut for salg. Og du verden hvor lite som er igjen av dagen når det skal pakkes og vaskes og støvsuges, og vaskes, og pakkes litt mer, i tillegg til jobb og henting i barnehagen. I tillegg vil man jo gjerne tilbringe litt tid sammen med prinsessa når vi alle endelig er hjemme. Så her går det i 120 om dagen, men det er vel sånn alle barnefamilier har det.



Uansett, leiligheten er nå solgt! Vemodig, ja, jeg som er så glad i Frogner!!! Men nå blir det litt mer landlige og barnevennlige forhold som står for tur. Skal bli fint det og! Vi tar over den nye leiligheten i midten av oktober, og da blir det å gå i gang med litt flikking og oppussing her og der, før vi flytter i november. Bilder kommer!

En riktig fin dag til deg:)

Klem,
Kaisas mamma



5 kommentarer:

 1. Hei søta!
  Gratulerer så masse med nytt hjem! Det ser helt fabelaktig ut :)

  Jeg har savnet deg masse her inne. Men den virkelige verden skal prioriteres. Blogging skal jo være kos, ikke mas.

  Det er bloggtreff på eva Solo 8. oktober kl18 jeg syns du skal joine :)

  Fabelaktig start på uken til deg og dine!

  Maiaklem

  SvarSlett
 2. Har savnet deg:) Godt å høre fra deg igjen...
  Høres ut som dere har hatt en hektisk tilværelse... Puh! Husk å puste litt innimellom:)
  Gratulerer med både kjøp og salg!
  Med ønske om en herlig uke!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 3. Gratulerer!!! Både med leilighet og barnehage og ny jobb. Travelt er noe man blir vandt med:) Det betyr bare at ting går fremover. Gleder meg til å følge med i den nye leiligheten. Lykke til med flyttingen.
  Maaange klemmer herfra

  SvarSlett
 4. Hei du :) takk for hyggelig lunsj i sted, koselig å hilse på deg. Synd du ikke kommer på lørdag.. Du får bli med en annen gang :) legger ut bilder senere, bare jeg får liv i pc'n - er for øyeblikket helt svart!!

  Klem

  SvarSlett
 5. gratulerer så mye med alt det nye =D
  Gleder meg til å se.
  Takk for fin kommentar.
  Ha en super kveld!
  Klem

  SvarSlett