fredag 22. april 2011

Hyttepåske ved sjøen
Kaisas mamma har vært fryktelig dårlig på å blogge i det siste. Mye på tapeten for tiden, men en uke på hytta ved Telemarkskysten har gjort underverker! Nydelig vær og en deilig hytte er balsam for sjelen, virkelig!Hytta er en perle, helt splitter ny i 2008, men alt av inventar er sjelfullt og gammelt, enten loppisfunn eller skatter som er arvet fra slekt og familie. Kaisas morfar og hans søster er hytteeierne, vi andre er heldige brukere:)
Hytta har tre soverom og hems. Her fra det ene soverommet. Skjønn alfabetplakat som Kaisas mamma "vant" på auksjonen til inntekt for Stine Sofies stiftelse. Vimpelrekke sydd av yours truly, og familiekøye med hauger av puter, putevar i ulike blåtoner fra Åhléns.
Kjøkkenet er Ståt fra Ikea, skjønn loppisstol kjøpt inn av Kaisas flinke grandtante, som også har sydd puffer av gamle dongeribukser.
Sofa Ektorp fra Ikea, puter fra H&M Home og hjemmesydde. Kjøkkenutstyr i emalje fra loppis på Ærø, Danmark.Tallerkenhylle fra Kaisas morfars gård, engelske tallerkner fra loppis, og ditto kjempepledd, klippet opp i 4 deler og sydd rundt, nydelige til kalde kvelder.Trenger jeg å si at jeg koooser meg på hytta? Fantastisk og skummelt er det også at en av mine absolutt favorittshoppingbyer, Kragerø, ligger en halvtime unna...
Ønsker alle en kjempeherlig og avslappende påske. Satser på at det ikke blir flere slike lange bloggpauser:)
4 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder!
  Forstår veldig godt at du koser deg på hytta, når den er så fin!
  Håper du har ei god påske:)
  Klem Gitte

  SvarSlett
 2. Hesann...
  Ser fantastisk koselg og fin ut den hytta....skjønner du koser deg der
  Er på Røros og funnet en del arveskatter...
  kos dere videre
  klemklem

  SvarSlett
 3. Guri malla. Dette var jo super fint! Likte spesielt fargene og stolene rundt spisebordet. Kandidat for hvilke som helst interiørblad dette!
  Kos dere og fortsatt god påske:)

  SvarSlett
 4. Så nydelig hytte med mange flotte detaljer=)) Som Milla sa over er fargen dere har valgt på stolene perfekt. Skjønner godt at dere nyter tiden på hytta og finværet skal fortsette, herlig

  SvarSlett