søndag 24. april 2011

Bakgårdsprosjekter


Jippi! Vår på Frogner!

Kaisas mamma koste seg som nevnt glugg i hjel på hytta i første del av påsken, men det er jammen ikke verst å ha andre delen i byen heller. For et NYYYDELIG vær det er om dagen! Og i byen er det jo nesten ikke folk, alle er vel på fjellet og leter etter snøen, stakkars. I hvertfall, på Frogner er det deilig, varmt og stille om dagen. Herlig!


Prosjekt blomster/avlastningshylle:)


Noe av det jeg liker best med våren akkurat nå, er at løvet på trærne i bakgården ikke er helt på plass enda, med andre ord, vi har sol! Vi bor nemlig i første etasje, og har ikke balkong, men vi har en finfin bakgård, som Kaisas mamma hvert år prøver å plante og ordne i, med vekslende hell. Når løvet spretter, er det nemlig svært lite sol som kommer ned til oss. Sukk... Men nå om dagen bader bakgården i sol, så da er både perleblomster, stemorsblomst og hortensia på plass.


De siste dagenes prosjekt har vært en avlastnings/blomsterhylle, med plass til blomster, hageredskap og en kasse med det vi trenger av lys, servietter, fyrstikker og sånt, kjedelig å alltid måtte løpe inn etter dette. Kaisas mamma kjøpte enkelt og greit en Gorm-hylle på Ikea, og satte i gang med maling. Og er veldig fornøyd med resultatet.


Kaisa soler seg, og limonaden var belønning for ferdig plante-og malejobbKaisa koser seg også maks om dagen. Timesvis med soling, og dessuten har hun fått en ny venn, en katt som stadig er på besøk i bakgården. Kaisa elsker katter, men de liker vanligvis ikke henne. Heldigvis for Kaisa er denne katten et unntak:)

Ønsker dere deilige vårdager fremover!

2 kommentarer:

 1. Så flott det ble ! Kjempe fin blogg du har. Ligger meg til som følger, så blir det lettere å finne deg igjen :) Klem Merete

  SvarSlett
 2. Hei og hopp!
  Vi var en tur på frogner selv på torsdag og da var det ikke en bil i gaten og det var heelt stille :) NYDELIG!

  Koselige bilder du deler, Kaisa er bare sååå nydelig!

  Klem klem

  SvarSlett