mandag 11. april 2011

SOS! Mann syk!I det siste har det vært veldig hektisk i Kaisas hjem. Mellom jobbintervjuer, oppussingsprosjekter og innlegging av bud på ymse hus og leiligheter, har det ikke vært så mye tid til blogging. Og den dagen Kaisas mamma virkelig skulle ta tak i alt som har ligget brakk en stund, skjer katastrofen. Kaisas pappa får omgangssyken!!!

Alle som har eller har hatt en mann, vet at bare en mann kan bli så syk som en mann blir! Altså vanvittig dårlig: skjelven, bleik, svett, deprimert, utslitt og med null appetitt! Klarer ikke engang å koke seg en kopp te, stakkar! Så da er det klart at Kaisas mamma må stille opp. Koke te, lage toast, komme med våt klut, kald eller varm etter behov, og generelt synes synd på. En får jo vondt av sykingene, men fortvil ikke, det finnes en kur mot syk mann! Kone eller kjærest må altså gjøre som følger:

Passe på at stakkars syk mann har rent sengetøy på sengen, helst et maskulint sengesett fra Lexington. Mannen bør helst også ha en Lexington-badekåpe lett tilgjengelig ved sengen. Fine og kule briller må være tilgjengelige (i tilfelle det er slutt på linsene, som i Kaisas pappas tilfelle, han måtte i tillegg ta til takke med de gamle brillene...). Toast (gjerne i hjerteform) og te (helst i lekker innpakning som matcher sengetøyet) i så store mengder som mulig bør komme strømmende fra kjøkkenet. Immodium og/eller lignende medisin tilbys den syke. Varme, våte håndklær til å vaske ansikt og hender må være tilgjengelig for den syke. Kalde håndklær ved feber. Lesestoff som f.eks vinblad bør kjøpes inn.

Denne kuren er jeg sikker på at virker, eller hva tror dere? Klarte ikke helt å følge listen selv denne gangen, hadde blant annet ikke de rette produktene, men jeg gjorde så godt jeg kunne! Kaisas pappa er på bedringens vei, og jeg tror ærlig talt han var fornøyd medbare å få litt ekstra oppmerksomhet. Nå gjelder det å håpe at man slipper unna selv. Og vær sikker, skulle uhellet være ute, forventes prima oppvartning!


5 kommentarer:

 1. He he he he..

  Høres ut som alle Menn sliter med samme "syndromet" : Når jeg er syk MÅ verden stoppe op litt, og alle MÅ syns synd på meg.. He he.. Men det er jo derfor vi Elsker de :-))

  God Bedring i Huset.

  Klem Birte

  SvarSlett
 2. He he he...slipper den problemstillingen....men har jo en på 17 i hus da....og det er vel samme sorten:)
  Håper du slipper unna...
  klemklem

  SvarSlett
 3. Hahahaha! Ingen blir så syke som menn :-) Herlig innlegg - håper pasienten ikke har smittet pleieren da.

  Ønsker deg en fin fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 4. He,he, ikke lett ;)
  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for goe ord om bildene mine:)
  Nå er jeg på vei til Vestkantorget...kjører til Røros mandag:)
  klemklem

  SvarSlett