torsdag 3. mars 2011

NIB-utfordring: Kjøkken


Kaisas mamma synes det er veldig morsomt med NIB-utfordringene, og hiver seg på! Denne gangen er det husets hjerte som skal til pers, altså kjøkkenet.


PC-skapet fra Ikea er allerede pusset opp en gang, men skal nå til pers igjen, har Kaisas mamma bestemt. Et kjekt kontor er det, der det står i hjørnet sitt:) Ikke overraskende har Kaisa inntatt plassen på kosebenken, koser seg fælt i skinnfellen, selv om hun egentlig ikke får lov...I vår leilighet er kjøkkenet virkelig husets hjerte, det er det største rommet, og vi tilbringer masse tid rundt kjøkkenbordet, som er arvegods fra Kaisas mormor. Kjøkkenet er opprinnelig et eldre Ikea-sådant, som er malt hvitt og pimpet opp med nye Lidingö-dører. Nytt kjøkken i en fei!
Blomster og planter er et must på kjøkkenet. Hjerteeføyen er en gave fra en venninne, og jammen tror jeg den runder 3 år nå, fremdeles like fin. Bursdagstulipanene fra Kaisas pappa er på plass i vinduet, og på bordet, grener fra japansk kirsebærtre, etter tips på bloggen til søte Frøken H
Ha en deilig kveld!6 kommentarer:

 1. Vakkert! Elska hjørneskåpet ditt!

  SvarSlett
 2. Vakkert nydelig kjøkken.. Og så herlig Kaisa var oppi skin fellen.. Og hjørneskapet var bare såå lekkert..

  Lykke til i utfordringen.

  Klem klem Birte

  SvarSlett
 3. Nyddelig kjøkken du har! Smeltet litt da jeg så Kaisa ligge der...

  Ønsker deg en fin fin fredag!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei på deg!!

  Lekkert kjøkken, og lille voffen da♥♥♥ nydelig!!

  Lykke til og god helg til deg og dine.
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 5. Hei!
  Jeg har en utfordring til deg inne hos meg, ta den om du vil :-)

  Klem

  SvarSlett