torsdag 10. februar 2011

Oppfordring fra Anettes hus: Mitt beste bruktfunnJeg hiver meg på Anettes oppfordring, selv om jeg er litt sent ute. Morsomt å se alle de flotte bidragene på sidene hennes!

Jeg tror dette bildet må være mitt beste bruktfunn, i og med min tidligere nevnte jomfru Maria-dille. Jeg fant det på et loppemarked (Rietta) i nærheten av Boston, Massachusetts, hvor jeg studerte i to år. Betalte 1 dollar (!!!) for det. Nå henger Maria i gangen vår, og er virkelig en velsignelse for leiligheten:)
Massachusetts er forøvrig loppe-himmelen, i allefall derom man liker nostalgisk/New England stil. Det er utrolig mye flott å få tak i, og til en virkelig god pris. Dette speilet fant jeg også der, og det betalte jeg vel rundt en hundrings for.

Denne engelske tekoppen (har to av dem, pluss sukkerskåler) har jeg fått av en venninne, og de er også kjøpt på det samme loppemarkedet. Nå fikk jeg plutselig kjempelyst til å kaste meg på neste fly over dammen!! Kanskje litt tidlig på året for loppemarkeder ennå...


3 kommentarer:

 1. Åh... SÅ mye fint! JEg elsker loppis i utlandet. Det er en helt annen standard og stil over det... Er forelsket i tekoppen din, jeg samler nemlig på hvite tekopper i porselen og er nå oppe i 17 kopper alle kjøpt i ulike land og alle fra ulike epoker...

  Ønsker deg en fin fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så flotte loppisfunn du har gjort! :) Likte bloggen din veldig godt, så jeg la meg til som følger, jeg.. :)
  Torsdagskveldhilsen fra Husmora :)

  SvarSlett
 3. Så koselig da, Husmora! Nå ble jeg glad:) Og Maia, tusen takk;) God torsdagskveld til dere begge!
  Klem

  SvarSlett