onsdag 9. februar 2011

Nostalgi på Frogner: En blomsterbutikk til begjær


Kaisas mamma er ute og går tur stort sett hver dag. Med Kaisa i bånd og lillesøster i vogna. Stort sett blir det en runde i Frognerparken. Men i dag hadde vi kjempekoselig besøk av en tidligere kollega, og etter at trioen hadde sendt henne avgårde med toget fra Nationaltheateret, gikk hjemveien i et område hvor vi ikke er så ofte. Plutselig kom vi forbi denne vakre, vakre blomsterbutikken i Skovveien.
Jeg har tidligere lest i lokalavisa her på Frogner at eierne av blomsterbutikken flere ganger har fått påpakning for å plassere for mange blomster og gjenstander ute på fortauet. Vet ikke hva som er problemet, mulig det er på grunn av at brannbiler o.l. skal kunne komme frem. Men overmøblert eller ikke, dette må være de vakreste fortaus-kvadratmeterne i byen!Sukk! Svibler i gråpapir, og lekre puter på salg! Kjedelig at lønningsdag er 5 dager unna når man kommer over sånne skatter... Heldigvis er det gratis å se!

Ha en fin kveld:)

2 kommentarer:

 1. Oi oi oi, så nydelig♥
  Skjønner godt din begeistring her altså!

  SvarSlett
 2. Den butikken der elsker jeg - stikker alltid innom der etter jobb på fredag! Hjemme hos oss er det alltid friske blomster i hus...

  Ønsker deg en fin fin kveld!
  Klem

  SvarSlett