mandag 28. februar 2011

Nye lekkerbiskener fra By Ti Mo

Kaisas mamma er veldig glad i norsk design, og By Ti Mo er en av superfavorittene. Nå har vårkolleksjonen for 2011 kommet, og her er det mye lekkert!

By Ti Mo designes av ei vanvittig flink jente som heter Tine Mollett, og By Ti Mo-klær selges i rundt 700 butikker i over 23 land. DET er imponerende!(Bilde lånt fra www.ti-mo.no)

I Norge finnes det kun én ren By Ti Mo-butikk, og til alt hell ligger den i fin turavstand fra heimen, nemlig i Niels Juelsgate på Frogner. Butikken er kjempekoselig, har et lite caféhjørne og mange søte og hyggelige ansatte, som liker både babyer og små Kaisahunder. Kjekt for en mamma på tur med to små:)


4 kommentarer:

 1. Å ja,det er nok ikke bare du som er fan av by Ti-Mo...elsker de klærne og får omtrent ikke nok...bare lommeboken sier stopp:)
  Kjempekvalitet er det også!!!!
  Heldige deg da,som bor så nær en egen Ti-Mo-butikk...oj,oj,oj,hvordan skulle vel det gått om det var i nærheten av meg???
  tove.)

  SvarSlett
 2. Jeg synes det merket har så innmari mye fint :) Synd at lommeboken setter begrensninger for alt det vakre penger kan kjøpe ... akk!

  Ønsker deg en fin fin kveld!
  Klem

  Nala sender Kaisa ett lite nuss!

  SvarSlett
 3. Så mye lekkert..

  Hadde bare kontoen vært uten bunn :-))

  He he.. men avogtil må man kansje bare unne seg litt :-))))


  Ha en fin dag..

  Klem Birte Og Kira :-))

  SvarSlett
 4. Heldigvis er det gratis å se!

  Klem til dere:)

  SvarSlett