lørdag 26. februar 2011

Intens forelskelse...


...er vel den følelsen som best beskriver det jeg følte da jeg steg inn i herligheten hos Noa Noa i Nedre Slottsgate i går. Helt utrolig mye lekkert som har kommet inn, og ikke minst er de bare rådyktige til å dekorere! Det må jeg si:) Elsker den nye turkise fargen!Men også her er det selvsagt masse lekkert til mini (som er syk med feber i dag, stakkars lille engelen!). Ikke til å komme utenom:) Kolleksjonen Noa Noa Miniature Baby ble lansert i august i fjor, og alt der er jo bare til å spiiise opp da! Alle klærne er så utrolig myke og gode, og passformen holder seg kjempegodt vask etter vask. Helt strålende:)
Kaisas mamma har nemlig ikke heelt nådd idealvekten ennå etter fødselen (hmm), så da er det ofte morsommere å kjøpe klær til prinsessa enn til seg selv... Og her kommer Noa Noa inn i bildet. Men når noen flere kilo er borte skal jammen mora slå seg løs hos Noa Noa også! Det er jo motivasjon i seg selv! (Men M&Ms-skåla ser grådig fristende ut der borti vinduskarmen...)


Kjempeherlig lørdagskveld til alle!

2 kommentarer:

 1. Hei hei!
  Noa Noa har så sykt mye fint. Jeg kjøpte en sparkedress til familiens nyeste tilskudd her om dagen - og jeg ble helt betatt av miniature kolleksjonen!

  Husk at selv om du jobber deg mot idealvekten er det viktig å kose seg :-)

  Ønsker deg en fin fin helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. åååååå..

  Helt FANTASTISK...

  Noa Noa har utrolig mye fint..

  Innom for og ønske deg god helg videre..

  Klem

  SvarSlett