søndag 7. august 2011

Lopper og crémant i Bordeaux
Fra loppemarkedet Marché St. Michel i Bordeaux

Husmorferien i Bordeaux går sin gang, og i dag har det bokstavelig talt gått i shopping og champagne:) Kaisas mamma og bestis H har vært på tre store loppemarkeder, og funnet masse, masse fint! Sakene er møkkete og fæle, tilsynelatende har de ligget i en kjeller siden 1800-tallet, men utrolig mye bra og til veldig gode priser.
Masse fine gamle saker!Leiligheten til H blir full av lekre antikviteter, og det er ikke fritt for at Kaisas mamma kunne tenkt seg å sende en trailer ned for å laste på med gamle skap, senger, vinduer, vinduslemmer og bord. Dessverre blir nok ikke med det første:) Men mye går heldigvis i kofferten! Skal prøve å få tatt noen ordentlige bilder av skattene i morgen.Når champagnen er drukket opp, plasseres den tomme flasken i stativet, og man kjøper en ny flaske:)


Lopperunden ble avsluttet med en flaske crémant (champagne som produseres i Bordeaux) i champagnehagen Clôtre des Cordeliers i St. Emilion. Les Cordeliers er en champagneprodusent med produksjonslokaler 20 meter under bakken, under ruinene av et gammelt kloster. Til fasilitetene hører en nydelig hage, og her kan man sitte og kose seg med champagne, og som i vårt tilfelle, medbrakte macarons. Fantastisk!


Crémant og macarons er mat for dåmer på vift!

3 kommentarer:

 1. Ja var mykje fint på det loppemarkedet.
  Det speilet som var på andre bildet det
  kunne eg verkeleg ha tenkt meg.
  Måtte vært fint å hatt på badet som sminkespeil. :)

  SvarSlett
 2. Jeg er ikke misunnelig i det hele tatt! Din ferie er jo som tatt ut av min fantasi!

  Ta ett glass cremant for meg også.. hihi!

  Ønsker deg en herlig start på uken og en fabelaktig uke videre. Her blir det noen hektiske jobbdager, men det er bare gøy!

  Klemklem

  SvarSlett
 3. hallo, det speilet sa jeg ikke! det var kjempefint! jeg ma visst dra tilbake neste söndag for a se om det er der fremdeles ;-)

  SvarSlett