søndag 5. juni 2011

Sommer i bakgårdenVenter på at jordbærene skal modne!


For noen herlige sommerdager vi har, og har hatt! Kaisas mamma har kost seg storveis sammen med familien, her har det vært piknik i parken, båttur og hagearbeid som har stått på programmet de siste dagene. Pluss masse kos i bakgården, både på dagtid og kveldstid. Om dagen koser vi oss med sol og noe kaldt å drikke, og om kvelden vanker det lys i lyktene og kanskje et glass vin etter kveldskaffen.


Kaffekos i skumringen.


Ingen veps i eller rundt vepsefangeren så langt i år, heldigvis!


For oss som bor midt i byen er uterom spesielt viktig. Å sitte inne i en liten byleilighet kan bli rimelig klamt om sommeren. Vi har jo Frognerparken et steinkast unna, men det beste av alt er bakgården.
Småskeivt blomsterbed med kantestein fra strand på Ærø.
Da vi flyttet inn i leiligheten i 2007, så bakgården helt forferdelig ut! Bare ugress og rot. Men vi stuller og steller nå som best det lar seg gjøre, med møbler fra Ikea, masse puter og tepper, og masse deilige blomster.

Lavkarbocupckes til dessert, en putekasse og lykta som henger i treet.
Det er 7 leiligheter i gården vår, men det er egentlig bare Kaisas mamma og pappa som bruker bakgården, så det blir som vår egen lille hage. Her soler vi oss, leser, griller og koser oss med vin sammen med venner. Blomster blir plantet i hopetall hvert år, men på grunn av at det dessverre kommer litt lite lys inn i bakgården, er det ikke alltid at blomstene trives like godt.
Men Kaisa trives i hvertfall veldig godt! Hun ruller seg i gresset, koser seg i sofaputene, leker med naboens pus og jakter ivrig på grillmaten. Ååååå, herlige sommer!!!


6 kommentarer:

 1. Hei hei,

  SÅ skjønt dere har det i bakgården deres, skikkelig byliv!♥

  Kos dere og nyt varmen,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 2. Det var skikkelig bakgårdsidyll :D Selv om jeg har hage og stor veranda misunner jeg deg den der litt altså.. Det blir en helt egen stemning på sånne plasser :D

  SvarSlett
 3. SOMMER og sol sier de bildene! Kjempe fint!

  Lykke til!
  Legger meg til deg og titter snart innom igjen!

  Velkommen på besøk hos meg også!

  klem klem

  SvarSlett
 4. Nydelig bilder altså :) Kaisa er til å spise opp, jeg får bare lyst til å kosemose henne altså :)

  Deilig med byliv, når dere har en slik oase!

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken!
  Klemklem

  SvarSlett
 5. Idyll!
  Fine bilder:)
  Byliv er fantastisk når man har en slik bakgård. Godt å ha et sted å koble ut og puste:)
  Klem GItte

  SvarSlett
 6. Tusen takk for kjempekos melding inne på bloggen min. For noen nydelige bilder- du inspirerte meg nå til å få til noe med vår egen hage. Vi flyttet inn her ifjor og hagen ser ikke ut!! Beklager sen tilbakemelding, men jeg har hatt moderering på kommentarene mine og ikke fulgt med så godt;) Takk igjen. Kommer til å følge bloggen din videre:)Ha en flott dag!

  SvarSlett