mandag 6. juni 2011

Lørdagens loppisfangst: Kaffe-og tehylle fra 50-tallet
Lørdag nektet prinsessa å sove morgenluren sin. Etter mye om og men la Kaisas mamma henne i vogna, og traska avgårde på tur for å lirke inn litt søvn. Turen gikk tilfeldigvis forbi Vestkanttorget, og det ble dobbel lykke: Prinsessa sovna, og mammaen kom over denne kjempeskjønne hylla, en 50-talls kjøkkenhylle til mel, salt, sukker og andre krydderier.


Kaisas mamma har sett langt etter denne typen hyller i lengre tid, men ofte er de for store til kjøkkenbenken. Derfor passet denne lille hylla så perfekt! Og den har fått et nytt bruksområde, nespressokapsler og te! Fire hyller til te, fire hyller til favorittkapslene. Veldig fornøyd med nyervervelsen!
5 kommentarer:

 1. Åh, her er jeg både unnelig og litt misunnelig. ;-) Den var jo bare fantastisk - både størrelse og form.. Gratulerer med et lørdagskupp! :-) Ha en fin uke videre! :-)

  SvarSlett
 2. Kul hylle! Er ikke ofte man ser de lenger, de er nok veldig ettertraktet...

  SÅ fint du har gjort det i bakgården! Utrolig stilig og for en morsom idé med lyktene på den krakken! :-))

  SvarSlett
 3. Å, så fin hylle!! Har sett etter sånn lenge. Og den størrelsen var jo bare utrolig fin og praktisk=) Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Så artig at du har bodd i USA=) Jeg har studert et semester i USA, savner den tida der. Den nærmeste familien og vennene våre der borte bor i Minneapolis/St.Paul, så er der vi skal være nå i sommer. Aner ikke hva man kan finne på bruktbutikker og yard sales der borte, men skal bli moro å se. Tror ikke de har så mye loppis som vi har her. Om vi er på langtur noen gang skal jeg ha New England i bakhodet - takk for tips! Klem

  SvarSlett
 5. For ei herlig hylle. Ja, de er så fine - jeg ønsker meg også en slik. Så lurt bruksområde du hadde funnet til den. :-)

  SvarSlett