tirsdag 7. juni 2011

Å lære å gå...



...må jo være morsomt når man får lære det med denne fine gåvogna! Bamsegjengen har allerede flytta inn, og lurer på om det blir noe action snart.



Kaisas mammas lille prinsesse er 10 måneder, og begynner å trekke seg opp langs bordkanter og TV-benker (hmmfff, mye roting, ja!), og ettersom jeg har forstått, tyder det på at forsøk på gåing antakelig ikke er så langt unna. Så da må vi jo ha en gåvogn etterhvert. Og mammaen gjorde flere loppisvarp i helgen, gåvogna ble prinsessas for den nette sum av kroner 50 på Vestkanttorget på lørdag. Kjekt!



Anbefaler forøvrig dere som har anledning å ta en tur på Vestkanttorget en lørdag. Det er bruktmarked der hver lørdag hele året gjennom, stort sett, og det er varierende hva man kan finne der, ofte er det ganske dyrt, synes jeg. Men det er veldig mye fint, fra 40-, 50- og 60- tallet, og eldre. Og sist lørdag var det bare utrolig mye fint der, til gode priser. Så blant annet en nydelig suppeterrin til 100 kroner, som jeg angrer på at jeg ikke kjøpte... Fylt med peoner ville den vært fantastisk lekker... Ja ja:) I allefall, Vestkanttorget på Frogner/Majorstua er å anbefale, og dra helst tidlig, så er det størst utvalg.



Kaisas lille familie setter kursen for hytta i Telemark, så da blir det ikke noen blogging på en stund, har nemlig ikke internett der ute. Ha det fint så lenge:)



2 kommentarer:

  1. Takk for tips! Jeg får ta meg en tur en dag :)

    Kos deg masse på hyttetur!

    Den gåvogna er jo bare nydelig!

    Klem

    SvarSlett
  2. For en skjønn gåvogn! Her har vi bare den sedvanlige røde fra Brio.. men den duger.. guttungen kan gå :D

    SvarSlett