søndag 19. juni 2011

Back in town

Etter litt over en uka på hytta i Telemark er Kaisas lille familie tilbake i byen igjen. Litt vemodig er det, fordi siden vi deler hytta med Kaisas mammas tante og hennes familie, skal vi ikke på hytta igjen før neste sommer. Men sånn er det.Hytta er et deilig sted å være, men været har dessverre ikke vært noe særlig å skryte av, så det har blitt mye innekos. Og turer rundt om i nærmiljøet. Kragerø er jo en favoritt, med skremmende bra shopping, både til Kaisas mamma, lillesøster, hus og hytte. (Kaisas pappa er ikke like interessert...). Spesielt må Kaisas mamma benytte anledningen til å anbefale klesbutikken Liseanns, som bare er helt super! Liseann er ei utrolig flink dame med supergod smak! Og hun sender varer over hele landet, men det beste er jo å se butikken live da:)
Sommerens ervervelser derfra er et deilig skjerf i lett ull og silke fra Becksöndergaard, et par supergode Tom's Shoes sko (hvor "Tom" etter sigende skal gi ett par sko til et trengende barn for hvert par sko som blir solgt. Da får man jo litt bedre samvittighet for den ellers svært egoistiske aktiviteten som shopping er:), og diverse Tokyo Jane armbånd, som jeg har blitt helt forelska i. Herlig:)


Men etter en drøy uke på gamle trakter (jeg vokste opp bare noen kilometer unna hytta) er det godt å komme tilbake til Frogner. Det har uten tvil sin sjarm å rugge barnevogna på hytteterrassen når bebis skal sove formiddagslur, med verdens vakreste sjøutsikt, men det er jammen ikke å forakte å trille med seg lillemor en tur på Kaffebrenneriet i Frognerveien heller! Trilleturen i stille morgengater blir ekstra topp med en latte som turfølge:)


Ha en fin søndag!

1 kommentar:

  1. Åh... har dere hytte i kragerø *sukk*

    Vi skal på kragerø spa og resort noen dager i sommer og jeg er redd penga får ben og gå på. Hvor ligger denne fantastiske butikken eksakt?!

    Velkommen hjem i storbyen.
    smil og klem

    SvarSlett