mandag 16. mai 2011

Drømmer i rødt, hvitt og blått!


Siden det er dagen før dagen, og siden Kaisas mamma egentlig burde stryke skjorter og annet finstas, blir det et lite 17. mai-innlegg i steden:)


Morgendagen skal tilbringes med mann, prinsesse og hund hos svigers i Sandvika. Vi flykter litt unna alt ståket i byen, synes det blir litt for mye av det gode. Så selskap skal bli koselig, men selv om det egentlig er deilig å slippe å gjøre noen ting, er det ikke fritt for at Kaisas mamma drømmer om borddekking og pynting til den stoore dagen... Drømmen hadde vært å dekke i blått, med ett av disse servisene:
Royal Copenhagen, Rörstrand og Wiik & Walsøe er produsenter. Til kaffen skulle jeg gjerne dekket med noe av dette:Produsenter er Spode, Sophie Conran og Rörstrand.Blomster er jo også veldig viktig. Med blått servise måtte vi hatt røde eller hvite blomster, synes Kaisas mamma.
'

Roser, nelliker, ranunkler eller tulipaner i rødt, eller...
peoner, liljekonvall, roser, syriner eller nelliker i hvitt. Sukk!Jaja, mange drømmer til tross, det blir minimalt med pynting hos oss, men vi skal nok få en fin dag likevel:) Og nå er det vel ingen flere unnskyldninger igjen, så jeg får vel kaste meg over strykingen. Jippi:)Ønsker alle en kjempefin 17. mai med masse kos og stas! Hipp hipp hurra!!!

2 kommentarer:

 1. Hei søte!
  Ønsker dere alle sammen en herlig feiring! Herlig inspirasjon du deler i dag :)

  Klemklem

  SvarSlett
 2. Hei hei,

  Kos deg masse imorgen (idag) med familien!:)
  Klem Jatte♥

  SvarSlett