tirsdag 26. april 2011

Høykarbo





Kaisas mamma vurderer å kaste seg på lavkarbobølgen. De ekstra kiloene som elget seg på etter gravidideten truer nemlig med at de ikke har tenkt seg noe sted med det første...



Men før en eventuell lavkarbodiett har man lov til å spise noen skikkelig kaloribomber:)



Her er en enkel oppskrift på saftige og supernydelige cupcakes. Her er det mye smør og annet fanteri som legger seg både her og der, men mmmmmmmm, så gode de ble!!



Slik gjør du:



Rør smør og sukker hvitt, pisk så ett og ett egg sammen i en egen bolle, før du har dem opp i røren. Bland så i melk, og sikt vekselvis i det tørre.



Stekes på 175 grader i ca 15 minutter.



Og naturligvis, ingen cupcakes uten smørkrem!


Slik lager du smørkremen:



Sikt melis og vaniljesukker i det myke smøret. Ha i melk. Røres lett og luftig. Smakstilsetningene kan være så mange, men velger du sitron, ha dette rett i kremen. Sjokolade må smeltes i vannbad sammen med litt av smøret, før det røres inn i kremen. Sjokoladesmørkremen må stå litt kaldt før den tas i bruk. Nyyyt:)



Så får vi se hvordan det blir med den lavkarbodietten, det blir i allefall ikke denne uka...





1 kommentar:

  1. Mmm.. Dette skulle ikke jeg ha lest.. ;)
    Har hivd meg på lavkarbobølgen selv.
    På 3.dagen.. Det er ikke så værst, savner vel brødet lit men.

    Ha en strålende dag =)

    SvarSlett