torsdag 10. mars 2011

Premiere i dag: H & M Home


Kaisas mamma er litt lei seg i dag, fordi hun i flere uker har kasta lange blikk mot den nye H & M-bygningen i Bogstadveien, som åpner i dag 10. mars. Ikke lei seg fordi det åpner, men fordi det er litt krøkkete å skulle inn på slike premierer med barnevogn. Så da får vi vente!


Men tilbake til saken, altså åpningen. Dette er nemlig stor stas! Ikke bare ser det ut til at de har masse kjempefine klær i herlige, duse pasteller (har sniktitta), men det kommer en hel etasje med konseptet H & M Home!! Kjempespennende!


Siden jeg ikke får dratt på premieren, har jeg vært inne og sett på sidene til H &M Home. Og det er masse fint i flere stiler, én romantisk, én litt industriell, én minimalistisk nordisk og én litt frisk og ungdommelig miks. De har tilbehør til alle hjemmets rom, og jeg kjenner jeg har ekstra stor tro på sengetøyet, i bomull, sateng eller lin.


Dette kan bli veldig bra! Og det eller mest positive her er jo selvfølgelig prisene. Det eneste tilsvarende jeg har vært borti, er Zara Home, som jo har utrolig mye nydelig. Men jeg har allerede funnet masse som jeg kunne tenkt meg på H &M Home, så her blir det nok en butikk man må prøve å begrense valfartingen til...

1 kommentar:

  1. Åpnet det i dag?! Pokker også! Jeg er i Lillehammer i dag - ah... den ene gangen jeg ikke er på jobb i Oslo, typisk!

    Det er sant som du sier, kanskje en butikk man ikke bør valfarte så ofte, det kan gå hardt utover lommeboken... hihi!

    Ønsker deg en fin fin dag!
    Klem

    SvarSlett