onsdag 16. mars 2011

På vårtur til Lille Provence

For en herlig dag! Kaisas mamma hadde med seg prinsessa på tur i vogna i dag, og bestemte seg for å legge ut på langtur helt fra Frogner til Sagene! Vel, ikke så veldig langt kanskje, men minst 10 minutter med bussen... Langt for oss som stort sett bare tusler rundt på Frogner:)
Og noen ganger er man heldig, for helt tilfeldig kom Kaisas mamma over en riktig perle rett etter å ha gått av bussen i Arendalsgata. Kan tro jeg ble glad da jeg kom over den nydelige butikken Lille Provence! Butikken består av en herlig miks av gammelt, nytt og redesignede gamle ting.
Butikken falt virkelig i smak hos Kaisas mamma. Av og til kan det bli litt mye shabby chic, nye ting som designes med gammel look. Jeg liker bedre ordentlig gamle ting, og det var det massevis av i Lille Provence.
Butikken drives av Ingvil, og Elin med bloggen Eddas Kreativiteter er ansatt der. Flink og trivelig dame:)
Kaisas mamma var i sitt ess, og kunne svidd av rikelig med tusenlapper her inne. Men klarte meg heldigvis med et sausenebb (se de øverste bildene) og en tine i tre (ikke avbildet). Kjempefin tur med litt spasering i sola og masse interiør, en tur helt etter Kaisas mammas hjerte!

4 kommentarer:

 1. Den butikken så helt, helt herlig ut! Jeg MÅ dit!

  Så morro når man finner små perler i byen :-)

  Jeg er enig med deg ang loppemarked i Oslo, jeg kjører mer enn gjerne langt for det rette loppemarkedet. hihi!

  Ønsker deg en fin fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 2. Heisann:)
  Tusen takk for hyggelig omtale,og så koselig at butikken falt i smak.Kjempekos:)Ta deg gjerne en spasertur til Birkelunden en søndag og:)Mulig det blir vestkantorget utover våren og...
  Legger meg som følger så jeg ikke mister deg:)
  klemklem

  SvarSlett
 3. Hei igjen...
  Hvor er følger boksen din??
  klemklem

  SvarSlett
 4. Ja..nå er jeg lagt til....kunne ikke skjønne hvor den boksen var..skrollet opp og ned:)
  Ha en riktig fin dag...
  klemklem

  SvarSlett