mandag 7. februar 2011

Oppbevaring: Kurv i fleng


Kurver er en favoritt hos Kaisas mamma. Ikke bare er de dekorative, men når en familie på 3 (4 med Kaisa) bor på litt over 70 kvadratmeter er det alltid mangel på plass til oppbevaring og lagring. Og det er her kurvene kommer inn i bildet! De rommer alt fra duker, innpakningspapir og grillbestikk, til strikke- og sytøy, blader, te og blomster. Og de pynter jo veldig opp også da:) Håndarbeidskurven var engang en del av en blomsterdekorasjon fra butikken med verdens vakreste roser, Rosita blomster, og kurvene oppå skapet er fra oppbevaringseneren Ikea.



Disse tre kurvene er de absolutte favorittene. De er kjøpt hos dagligvarekjeden Netto i Danmark, til henholdsvis 20, 40 og 40 kroner, noe Kaisas mamma anser som skikkelige varp! (Og hva er vel mer tilfredsstillende enn å gjøre en skikkelig god handel??) Vips hadde vi en fin kurv til babyleker, en til babyskittentøy, og jammen også en til tomgods av ymse slag:)

1 kommentar:

  1. Kurver er både dekorative og praktiske. Jeg er mer eske menneske jeg da. Kurver passer liksom ikke helt inn i stilen her hjemmme, men absolutt fint!

    Ønsker deg en fin fin dag!
    KLem

    SvarSlett