søndag 29. januar 2012

Et nytt hjem...


Det tar lang tid å skape et nytt hjem. Først flytter man fra det gamle, og så flytter man inn i det nye. Og ikke nok med det.
Kanskje skal man pusse opp litt (og kanskje får man litt problemer med håndverkere som ikke dukker opp, gjør feil, gjør jobben dårlig osv) , kjøpe noen nye møbler, og bestemme seg for i hvilke rom de gamle møblene passer best. Å få alt på plass er en prosess som tar laaang tid.
Kaisas mamma med familie har bodd i rekkehuset i Sandvika siden november, og først nå begynner vi å komme på plass. Kombinasjonen jobb, barnehage og kyssesyken har ikke bidratt til verken mye krefter eller kreativitet, men det kjennes som om ting begynner å komme tilbake til normalen igjen, og det gleder jeg meg til!Jeg har ikke fått meg til å kvitte meg med all julepynten ennå:) Denne tror jeg har blitt til helårspynt i stedet, laget av kvister fra hekken og "perlebånd":)
Mye gjenstår, men sofakroken er i hvertfall på plass, og det tror jeg må være husets viktigste plass! Sofaen er Essex fra Slettvold, putene er fra H&M Home, Tine K Home og Kremmerhuset. Lampa er fra Watt & Weke. Hylla er arvet fra Kaisas morfar.


Rekkehuset føles stadig mer som hjemme, selv om jeg fremdeles kjenner litt Frognersavn. Men regner med at når våren kommer, og jeg endelig kan kjenne på følelsen av å ha mine egne vårblomster i min egen lille hage, da har vi virkelig fått et nytt hjem!

3 kommentarer:

 1. Hei, harmoniske farger og stjernene kan godt henge oppe hele året etter min smak :-) . Lykke til videre i nyhuset :-), vet hva du taler om...

  SvarSlett
 2. Hei hei..
  ja har tenkt på det og lurt på hvordan det går>:)
  høres flott ut med en liten haveflekk:)
  klemklem

  SvarSlett
 3. Hei søte!
  Så koselig med ett innlegg fra deg igjen :)
  Nydelig sofakrok!

  Fineste søndagskvelden til deg :)
  Her har vi hatt gjester, veldig koselig, men må er det sofaen!
  klemklem

  SvarSlett