fredag 6. mai 2011

Fest for to mammaer


Kaisas mammas lille prinsesse har blitt 9 måneder, og så har stunden kommet hvor lillemor skal sove borte for første gang:( Og det samme gjelder for prinsessa til Kaisas mammas barndomsvenninne, K. Så dermed har vi mammaene kommet opp med en, etter vår mening, glimrende idé: Vi sender pappaene avgårde med hver sin datter til hver sin (sviger)mor, og vips så blir det alene hjemmefest hos Kaisas mamma, med bare oss to mammaene! Og gjett om vi skal kose oss!

Vi skal spise god mat og drikke masse god vin, og ikke minst, vi skal IKKE stå opp klokken 6, søndag morgen men heller nærmere 12, det er i allefall planen:) Serviettene er forresten kjøkkenhåndklær fra Stoff og Stil, 39,50 for 3. Store, gode servietter med rom for mye søl:)Vi starter med velkomstdrinken, Pink Lady limonade, litt tidlig på ettermiddagen, og denne er alkoholfri for en grunn, nemlig den at mammaene må være stø på hånden i minst noen timer, vi har nemlig handlet stoff på Stoff og Stil, og skal sy både omslagskjoler, vimpelrekker og dokkesengetøy. Igjen, det er i allefall planen... Det er jo ikke helt umulig at det blir mer vindrikking enn sying etterhvert:)Kaisas mamma gruer seg litt til et helt døgn uten prinsessa. Men det skal bli deilig og! Lenge siden forrige hjemme alene fest... JIPPI! Men man skjønner at man har blitt voksen når man setter seg til å sy når man endelig har anledning til å gjøre akkurat hva man vil...

God helg til alle dere skjønne damer:)


6 kommentarer:

 1. Kos dere masse...høres helt fortreffelig ut:)Her skal jeg ha fri fra marked og loppis i helgen og bare være på party:):)Det er leeeenge siden det:):)
  klemklem

  SvarSlett
 2. Hei! Høres utrolig koselig ut=) Min datter er blitt 19mnd og nå nytes den tiden vi får alene=) Kos dere masse ved det nydelige festbordet ditt. Du har en heldig venninne som kommer til full oppdekking. God helg til deg og dine og lykke til i utfordringen=))

  SvarSlett
 3. For ett herlig innlegg :-) Så fint du har dekket på og ordnet. Den limonaden er en favoritt, jeg synes den er ekstra god med vodka i :-)


  Kos deg masse og nyt barnefri!

  Klem

  SvarSlett
 4. Enlelt og lekker var det.
  Kos dere masse, lykke til i utfordringen.
  God helg :O)

  SvarSlett
 5. Syns det hørtes ut som en fortreffelig plan :D Kanskje lurt å slutte å sy før sterkere drikke inntas så det ikke blir skeive vimpler? :D

  SvarSlett
 6. Fint og koselig bord for to ;-)
  Ha en fin dag :-)
  Hilde

  SvarSlett