tirsdag 5. april 2011

Wedding bells...


- Men du er jo allerede gift, utbrøt Kaisas pappa da han så hva Kaisas mamma drev med.
- Ja, jeg vet det, jeg bare ser litt på kjolerogsmykkerogskoogsånt jeg! Er det ikke lov å drømme litt om bryllup selv om man er gift da? Bare sånn i teorien?

Å planlegge bryllup er en omfattende sak, så omfattende at jeg håper jeg aldri skal gjøre det igjen. Men så er det jo jo veldig stas også da! Det er så mye lekkert til bryllup, at Kaisas mamma blir revet med hver vår, gift eller ei. Så altså, rent teoretisk sett, hvis vi av en eller annen grunn skulle giftet oss igjen, skulle jeg hatt kjole fra Aire Barcelona, ingen tvil om det! Skulle også gjerne vært like vakker i kjolene som Mónica Cruz (søster til Penélope) er, men det er nok best å innse at man antakelig blir liggende hakket under. Men det går bra!Så over til jålesakene:) Kaisas mamma er svoren tilhenger av Chanel, så bryllupssminke er helt klart Chanel. Parfyme også, Coco Mademoiselle. Sko fra Manolo Blahnik må man minst ha når man gifter seg (altså, jeg hadde ikke det, og resultatet var at skoene var helt utslitte, nedslitte hæler og det hele, etter kveldens dans og drama. Kunne vært unngått om jeg hadde hatt Manolos, helt sikkert!), og selvfølgelig, smykker. Øredobber med diamanter og perler, og en enkel string of pearls, begge fra Bloomingdales. Sukk:)


Videre har vi bryllupsserviset. Kaisas mamma sverger til Villeroy & Bochs Gray Pearl, men til bryllupsbruk er White Pearl enda lekrere. Lace bestikk fra Vera Wang, glassene er fra Riedel. Og ringen er bare et lite tips til en morgengave som i hvertfall undertegnede hadde syntes det var helt greit å få...

Dette kunne pågått mye lengre, men nå måtte jeg bare stoppe meg selv. Det er jo tross alt en helt teoretisk bryllupsplanlegging jeg holder på med her! For to år siden, nokså nøyaktig, satt vi selv og planla vårt bryllup. Kjemperart at det er to år siden allerede!


Det var en fantastisk dag, selv om det er i grunn greit at den dagen skal være den eneste i sitt slag. Likevel, det er lov å smugkikke og drømme litt da! Det måtte tilogmed Kaisas pappa være enig i, selv om jeg tviler litt på at han skjønte vitsen:)

Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for goe tips...i tilfelle det skulle bli aktuelt:)
  På lørdag er jeg på vestkantorget:)
  klemklem

  SvarSlett
 2. Tror du jeg ble giftesyk eller?! hahaha! Han her hjemme ler av meg noen ganger, for jeg er litt sånn som deg, jeg blir litt revet med!

  Nydelige inspirasjonscollager du har laget :-) Tenk at dere giftet dere i Barcelona?! *DRØMME*

  Ønsker deg en fin fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så flotte collager du har laget og så fin fin blogg.
  Jeg legger meg til her hos deg og gleder meg til fortsettelsen.

  Karianne

  SvarSlett