søndag 27. mars 2011

Vårmote for bittesmå damer


Body fra Noa Noa Miniature Baby, tunika fra Pomp de Lux, kjole fra MeMini, buksedress fra MeMini, hårspenne fra Epla


På oppfordrig fra herlige Maia, med bloggen Maias lille verden, hiver jeg meg på utfordringen om å lage vårcollager. Juhuu! Utfordringer er jo så moro!


Da var det fashion, ja! Kaisas mamma gikk i gang. Men plutselig, til min store skrekk, gikk det opp for meg: Jeg har ikke peiling! Hva er siste skrik, hva er vårens must haves? Ingen anelse. Jeg pleide å være rimelig oppdatert på denne fronten, og plutselig, nada!


Hva skyldes dette? Jo, prinsessa, selvfølgelig! På babyfashion er Kaisas mamma mye mer oppdatert, nemlig! Bittesmå damers mote er av en eller annen grunn mye mer spennende å følge enn voksne damers mote for tiden.Kjole fra Pomp de Lux, jeans fra Pomp de Lux, cardigan fra Pomp de Lux, kjole fra Zara baby,body fra Noa Noa Miniature. Hårspenne fra Epla, kosefugl fra Epla.


Så da blir det babyfashioncollager i steden, i pudderrosa, sjøgrønt og lilla, som Kaisas mamma i allefall TROR er hotte babyfarger denne våren!
Regnkåpe fra MeMini, tights fra Noa Noa Miniature Baby, kjole fra Pomp de Lux, kjole fra Zara Baby. Kopp fra Arabia Finland

Jess, da er det bare å prøve å ikke tenke på sjokoladen som jeg vet ligger i skapet, så kanskje jeg kan klare å ta av de siste 10 kiloene. Forhåpentligvis med det resultatet at neste vår er jeg fullstendig oppdatert på mote for damer over 3 år igjen!

2 kommentarer:

 1. Nydelige klær... Skulle ønske mitt storegull også ville kle seg sli, men her er det mer : Trange jeans og hettegenser eller noreneset il drakt :-)9 Men men, det blir vell andre boller når hun bir tenåring:-))

  Ha en fin dag....

  Klem Klem Birte

  SvarSlett
 2. Nydelige collager du har laget :-) Du er sååå flink! Så koselig at du valgte å delta...

  Ønsker deg en fin start på uka!
  Klem

  SvarSlett