fredag 14. januar 2011

Kaisas søsters rom

Kaisa har ikke noe eget rom, hun er jo tross alt en hund! Men hun har adgang hvor som helst i leiligheten, også på prinsessas rom. Selveste prinsessa er så liten at hun ikke sover på eget rom ennå, men når mammaen synes hun er stor nok, venter et fint lite jenterom på henne.Prinsessas rom: Skuvesenga fra morfars barndom, kommode fra oldemors soverom, lekekasse fra loppis på Vestkanttorget i Oslo. Sommerfuglquilt fra CoCaLo Baby, USA, rye fra liten butikk i Ærøskøbing, Danmark.
Tavle fra Ib Laursen, englevinger fra Kremmerhuset, hårbøyler fra My Cinnamon Girl.


Lampe fra IKEA, sommerfugler fra CoCaLo Baby, stickers fra Accesorize.
Bamsevennene venter på at prinsessa blir stor nok til å leke! Froskeprins fra liten butikk i Ærøskøbing, kaniner fra Maileg, stor kanin fra Teddykompaniet og en gammel zebra fra Springbook:)

Oldemors gamle kommode og hylle fra IKEA


2 kommentarer:

 1. Jeg sier bare WOW! Fantastisk vakkert rom, hun vesla de er meg en heldig lita prinsesse...

  Forelsket meg helt i den lille kommoden, så koselig med møbler med historie. Heldig dere er som har arvet skuvseng, sånn har jeg sett etter i evigheter...

  Nydelig rom, flink du er!
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Så koselig, tuuusen takk:) På gården til min far sto det faktisk to skuvesenger, den ene fikk jeg, og den andre blir gjesteseng til prinsessa når hun er der. De er nydelige, men ikke så praktiske, siden de ikke er så veldig dype. Så fort bebis kan reise seg opp, er det fare for å trille ut. Men foreløpig går de greit, heldigvis!

  SvarSlett